010 - 800 9885

Digiborden

Digiborden worden bij Beamers & Touchscreens.nl tegen zeer scherpe prijzen aangeboden. Het aanschaffen van een digibord is geen alledaagse bezigheid. Wij beschikken daarom over de kennis en de kunde om hier gedegen advies over te geven.

Digiborden

Digitale schoolborden worden gebruikt in combinatie met een beamer waardoor het onderwijs op een interactieve manier les kan geven. Ook worden presentaties bij bedrijven interactief door het gebruik van digiborden. Wij bieden een divers assortiment aan met merken als Focus Board, Hitachi STAR board en het bekende SMART board.

Focus projectiebord

digiborden
Focus Board richt zich met haar projectieborden op zowel het onderwijs als de zakelijke markt. Het Focus projectiebord is een whiteboard en werkt met een interactieve beamer zoals een Epson EB-685WI. Het bord kan zowel digitaal als met een whiteboard marker beschreven worden. Dit is fijn voor docenten die de stap naar digiborden moeilijk vinden om te maken. De projectieborden worden aangeboden in een 83 inch model.

Hitachi StarBoard

digibord
Het digibord van Hitachi is een veelzijdig, interactief whiteboard dat te bedienen is met uw vinger of pen. Het digibord kan tegen een stootje, omdat er geen techniek is verwerkt in het schrijfoppervlak. Er wordt gewerkt met infrarood technologie. Dit is ideaal voor klaslokalen en trainingsruimtes. Ook worden de STAR boards van Hitachi bij Beamers & Touchscreens.nl geleverd met de STAR board Software Suite en een stylus pen. De Hitachi STAR boards zijn verkrijgbaar in 79 inch & 89 inch.

i3 Board

digiborden
Vergeleken met de traditionele interactieve whiteboards, bevat i3 Board een aantal unieke kenmerken. Naast pen- en vingerherkenning, maakt de nauwkeurige en betrouwbare V-Sense touch technologie multi-user interactie mogelijk. Makkelijker gezegd: u kunt het scherm met meerdere gebruikers tegelijkertijd gebruiken. Het ultra-smalle aluminium frame geeft het i3 Board een strak uiterlijk. Ook maakt dit het onderhoud gemakkelijk.


SMART Board

SMART board
De digitale schoolborden van SMART zijn wellicht de meest bekende digiborden in Nederland en België. De digiborden van SMART wordt dan ook in menig schoollokaal met veel plezier gebruikt. De digiborden van SMART worden altijd geleverd met digitale pennen, wisser en software. SMART is uniek in zijn gebruiksgemak, omdat er verschillende kleuren pennen en een digitale wisser aanwezig is. Hierdoor krijgt de gebruiker het gevoel echt op het bord te schrijven. Het SMART Board is ideaal voor docenten die gehecht zijn aan de originele markers en whiteboarden. De digiborden van SMART zijn verkrijgbaar in diverse formaten tot wel 94 inch.

Beamers en Touchscreens Nieuws

Contactgegevens

Beamers-en-Touchscreens.nl
Max Euwelaan 61
3062MA Rotterdam
Nederland

Tel: 010 - 800 9885

Erkend Leerbedrijf

Onderdeel van Newcandle