010 - 800 9885

Focus Touch

Focus Touch is zeer bekend op het gebied van presentatiematerialen in Nederland en België. Het interactieve en vernieuwde Focus Touch P10 scherm beschikt over een strak design, een snelle reactiesnelheid en een ruimte om een mini-pc in op te bergen, voor een mooie afwerking. Daarnaast biedt de fabrikant bij elk touchscreen gratis Nederlandstalige software waarmee lessen gemakkelijk voorbereid en gedigitaliseerd kunnen worden. Kiest u voor een Focus Touch scherm dan bent u tevens verzekerd van een hele voordelige prijs/kwaliteit verhouding.
Focus Touch

Waarom de Focus Touch P10 onze favoriet is

  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • De touchscreens beschikken over professionele Samsung panels.
  • Videoconferentie wordt mogelijk door de standaard ingebouwde webcam en microfoon.
  • Plug & play automatische calibratie.
  • Standaard 10-punts premium touch.
  • Mini-Pc op te bergen in de achterzijde van het scherm

Kiest u voor een Focus Touch scherm dan bent u tevens verzekerd van een zeer voordelige prijs/kwaliteit verhouding. Laat u verbazen door de nieuwe Focus Touch P10 70 inch! U kunt altijd contact met ons opnemen voor een scherpe en vrijblijvende offerte.

Voor onze algemene pagina verwijzen wij u graag naar www.newcandle.nl. Daarnaast kunt u ook altijd een kijkje nemen op de website van de fabrikant, via www.focus-touch.nl.

Wij gaan met u op zoek naar een geschikte oplossing voor uw klaslokalen of vergaderruimtes.

 

Andere producten van dit merk

Naast touchscreens biedt Focus Touch ook digiboarden en ondersteunende materialen zoals touchscreen liften aan. De digiborden vallen bij Focus onder de naam Focus boards. Deze borden kunt u gebruiken als digitaal schoolbord, maar ook als een whiteboard, waar u met een marker op kunt schrijven.

Logo_Focus_Touch Benieuwd naar andere producten van Focus Touch? U kunt ze allemaal vinden op Beamers & Touchscreens.nl. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op de website van de fabrikant Focus Touch.

Beamers en Touchscreens Nieuws

Contactgegevens

Beamers-en-Touchscreens.nl
Steupelstraat 40
3065 JE Rotterdam
Nederland

Tel: 010 - 800 9885

Erkend Leerbedrijf

Onderdeel van Newcandle